Natiunea MMA

Doua lupte pentru titlu au fost adaugate la fight-cardul galei ONE FC 8 "Rise to Power""
12/04/2013Doua lupte pentru titlu au fost anuntate oficial pentru gala ONE FC: Rise and Power ce va avea loc pe 31 Mai.

Campionul de la categoria pana Honorio “The Rock” Banario isi va apara titlul in fata veteranului japonez Koji Oishi pe 31 Mai, in cadrul main eventului ONE FC 9. In plus, fostul campion DREAM Bibiano “The Flash” Fernandez  va vana o noua centura in lupta cu japonezul Koetsu Okazaki de la categoria cocos din cadrul co-main eventului ONE FC.

Acest eveniment va avea loc in Mall of Asia Arena din Pasay, Filipine. Oficialii promotiei au anuntat  miercuri posibilitatea de rezervari pentru eveniment.

Banario (8-1), campionul ONE FC de la categoria pana si campion la categoria usoara URCC, a obtinut un record de 2-1 sub bannerul ONE FC, culminand cu o victorie asupra lui Eric Kelly prin TKO in a parta runda. La 23 de ani, luptatorul filipinez are 3 din cele 8 victorii din cariera prin knock-out si 5 prin submisie. Acum va lupta cu Oishi (23-9-10), un veteran al acestui sport, facandu-si debutul in ONE FC. Ca si curiozitate, Oishi si-a inceput cariera in UFC, pierzand la decizie in fata lui LaVerne Clark in cadrul UFC 25. Mai tarziu s-a intors in Octogon pentru a lupta cu Nick Diaz in cadrul UFC 53, suferind o noua infrangere, de aceasta data prin knock-out in prima runda.

In afara acestor evenimente din UFC, Oishi, a luptat in principal pentru Pancrase , infrangandu-l pe Chris Lytle si Nate Diaz in perioada petrecuta in cadrul promotiei asiatice.

Avandu-l pe campionul ONE FC de la categoria cocos Soo Chul Kim in imposibilitate de lupta datorita operatiei la umar suferita, Fernandes (13-3) va avea acum o sansa la titlu. Brazilianul intra in lupta cu 5 victorii consecutive, el trecand de Gustavo Falciroli in debutul ONE FC de la jumatatea anului 2012.

Acum va lupta impotriva lui Okazaki (8-2-1), un luptator de 33 de ani, veteran Shooto. Okazaki nu a mai avut parte de actiune de la strangularea suferita in 18 Mai 2012 in lupta cu Hiromasa Ogikubo.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA