Natiunea MMA

Doua lupte pentru titlu, anuntate oficial pentru gala World Extreme Cagefighting 53
28/09/2010

Ray Hui - www.mmafighting.com

Ben Henderson si Dominick Cruz isi vor apara titlurile in fata lui Anthony Pettis si respectiv Scott Jorgensen, in cadrul galei World Extreme Cagefighting 53 ce va avea loc pe 16 decembrie in Glendale, Arizona, a anuntat oficial luni promotia americana.

Evenimentul va marca prima data cand WEC - si implicit Zuffa - organizeaza o gala in Arizona, o locatie votata de fani.

Henderson (12-1) a semnat saptaman trecuta contractul pentru a isi apara titlul de la categoria usoara in fata fanilor de la el de acasa. Are un palmares de 5-0 in WEC si este neinvins in ultimele sale 11 lupte profesioniste de MMA. In luna aprilie, el l-a invins prin submisie pe DOnal Cerrone cu o sugrumare ghilotina si si-a pastrat titlul. Oponentul sau, Pettis (12-1) are 23 de ani si se pregateste la sala lui Duke Roufus, in Milwaukee, Wisconsin. El vine dupa trei victorii consecutive, toate in 2010.

Dominick Cruz (16-1) a iesit in lumina reflectoarelor in prima parte a acestui an dupa ce a cucerit titlul categoriei cocos de la Brian Bowles cu un TKO foarte frumos. El si-a aparat cu succes centura de campion in fata lui Joseph Benavidez in luna august, castigand prin decizia neunanima a arbitrilor. In aceeasi gala din luna august, Jorgensen (11-3) l-a invins pe Brad Pickett si a devenit astfel principalul pretendent la titlul lui Cruz. Bazat la propria sa sala de pregatire, Twisted Genetics, Jorgensen a castigat ultimele cinci lupte din octombrie 2009 si pana acum.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA