Natiunea MMA

Doua evenimente importante in calendarul departamentul de Muay Thai al F.R. de Freestyle Kickboxing
12/10/2012

Federatia Romana de Freestyle Kickboxing, afiliata la nivel international la World Muay Thai Federation si la International Sport Kickboxing Association, a adaugat la structura sa si departamentul de Muay Thai sub conducerea lui Arjan Franco Montaguti, antrenorul principal al clubului One Heart din Brasov.

"Ca prime evenimente importate ale acestui departament, noi vom organiza un stagiu tehnic de Boran si Chaiya, sustinut chiar de catre directorul acestui departament, Arjan Montaguti - la clubul Hontai din Bucuresti, pe 27 octombrie - si un curs de arbitraj sub directa supraveghere a sefului arbitrilor Roberto Fragale" a declarat pentru Natiunea MMA presedintele FRFK, Sensei Adrian Dejanu.

Cei interesati de afilierea la aceasta structura sportiva, de cursurile si seminariile sustinute de ei pot sa ii contacteze telefonic la numerele 0722.312.769 sau 021.420.0027 si la email office@frfk.ro.

Echipa Natiunii MMA ureaza Federatiei Romane de Freestyle Kickboxing mult succes in noua directie de dezvoltare, si isi exprima speranta intr-o colboarea fructuoasa pe viitor cu intreaga conducere executiva a acesteia.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA