Natiunea MMA

Donald Cerrone vs. Nate Diaz stabilit pentru UFC 141 în Las Vegas
31/10/2011


Nate Diaz                          vs              Donald Cerrone

O luptă intre bătăușii de la categoria ușoară va avea loc probabil la spectacolul UFC de la sfârșitul acestui an.

Surse multiple apropiate de evenimentul care a avut loc în acest week-end au anunțat că Donald Cerrone (17-3 MMA, 4-0 UFC) și Nate Diaz (14-7 MMA, 9-5 UFC) au ajuns la un acord verbal să lupte la UFC 141.

UFC 141 va avea loc pe 30 decembrie la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas.

Cerrone vs Diaz este de așteptat să facă parte din cardul principal al evenimentului, ce va fi difuzat live pe pay-per-view. Evenimentul va avea si două lupte "UFC Prelims" speciale pentru Spike TV.

Cerrone vinde după o victorie zdrobitoare peste Dennis Siver la UFC 137. După ce l-a amețit pe german de două ori cu lovituri de picior, "Cowboy" a reușit sa îl stranguleze la mijlocul primei runde. Victoria, care i-a adus si bonus-ul de 75.000 de dolari pentru "Submission of the Night"  a fost a șasea consecutivă, toate venind în ultimele 13 luni.

Diaz, între timp, a reușit o victorie spectaculoasă în prima rundă împotriva lui Takanori Gomi la UFC 135. A fost lupta sa de revenire la categoria ușoară, după un palmares de 2-2 la Semimijlocie.

Momentan, cardul UFC 141 arata în felul următor:

Brock Lesnar vs Alistair Overeem
Donald Cerrone vs Nate Diaz
Jon Fitch vs Johny Hendricks
Alexander Gustafsson vs Vladimir Matyushenko
Dong Hyun Kim vs Sean Pierson
T.J. Grant vs Jacob Volkmann

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA