Natiunea MMA

Dominick Cruz se accidenteaza si nu isi mai poate apara titlul in fata lui Faber la UFC 148
08/05/2012

Campionul categoriei cocos a UFC, Dominick Cruz, a suferit o accidentare la ligamentele incrucisate anterioare de la un genunchi in timpul antrenamentului si a fost nevoit sa se retraga din lupta in care urma sa isi apere titlul in fata lui Urijah faber, la UFC 148.

"E adevarat, Cruz si-a distrus ligamentul" a scris Dana White pe contul sau de Twitter. "Ramaneti pe fregventa pentru mai multe noutati."

UFC 148 are loc pe 7 iulie la MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada. Lupta de la categoria mijlocie dintre Anderson Silva si Chael Sonnen va fi Main Eventul serii, iar confruntarea dintre Cruz (19-1) si Faber (26-5) trebuia sa fie co-Main Event.

"Am facuto lata prieteni, va multumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordat in lupta cu problema asta" a scris si Cruz pe contul sau de Twitter. "Imi pare rau pentru toti fanii mei. Am sa ma refac si am sa fac din nou spectacol."

UFC nu a facut inca un anunt oficial cu privire la statutul lui Cruz, si nici daca intentioneaza sa organizeze o lupta pentru un titlul interim, pana la refacerea campionului.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA