Natiunea MMA

Doi sportivi ai Team Tai Shin Do Gym Bucuresti lupta pe 4 februarie la Thai Boxe Mania in Torino
24/01/2012

Team Tai Shin Do Gym, condusa de Maestrul Florin Mina, apare inca o data in aristocratia galelor de arte martiale de contact din Europa.

Intre 3-5 februarie, echipa din Bucuresti va merge la Torino, in Italia, unde doi dintre cei mai buni reprezentanti ai sai, Cristian "The Fastest" Milea (52-7), actualul detinator al centurii profesioniste WKF, si Alexandru "Wolfman" Popescu (23-6) ii vor intalni pe italienii Leonardo D'Aura (18-6-2) si respectiv Paolo Fiorio (26-14).

Milea este unul dintre cei mai apreciati sportivi din kickboxul romanesc in acest moment, el reusind anul trecut si cucerirea titlului european profesionist al World Kickboxing Federation, in cadrul galei Golden League 2 de la Tirgoviste. Cristian incearca sa revina la victorie dupa infrangerea suferita prin TKO in fata lui Mariu Tita, in cadrul galei K-1 Kempo "Sibiul te provoaca", in 4 decembrie 2011.

Adversarul sau este un italian care lupta atat in MMA cat si in kickbox, in acesta din urma avand un palmares bun de 18 victorii, 6 infrangerei si 2 egaluri la activ.

Gala Thai Boxe Mania a devenit deja o traditie in randul evenimentelor de seama ale kickboxului profesionist in Europa si chiar in lume. Organizat de Carlo Barbuto, unul dintre cei mai importanti promoteri din Italia, gala ii va alinia la startul programat pe 4 februarie la Palaolimpico Isozaki din Torino, printre altii, pe Artur Kyshenko (unul dintre primii 5 luptatori de 70kg ai lumii) vs Roberto Cocco (probabil cel mai bun kickboxer italian al momentului), Yury Bessmertny (campionul circuitului Fight Code Dragons Seriei in 2011) vs Gago Drago (una dintre legendele K-1 MAX).

In aceeasi gala va urca in ring si Vladimir Ionescu, un sportiv de origine romana care traieste si se pregateste in Italia, chiar la Torino.

Fight-cardul complet al galei poate fi gasit AICI.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA