Natiunea MMA

Din creierul muntilor spre Cupa ARMURA
06/10/2016  11 luptatori de la Clubul Sportiv Kickboxing Rodna K1 (judetul Bistrita-Nasaud) vor participa la editia a III-a a Cupei ARMURA la kickbox, ce va avea loc la Tirgu-Mures.
  Sportivii, pregatiti de Vali Bodea, vor intra in ring in cadrul categoriilor de greutate rezervate copiilor si juniorilor. Printre ei 4 sunt fete, care vor concura la categoriile 10, 12, respectiv, 13 ani.
  De cativa ani, prin intermediul antrenorului Vali Bodea si cu sprijinul factorilor locali, la Rodna se desfasoara intreceri de kickbox, unele dupa regulile K1.
  De aceasta data, tinerii luptatori sunt asteptati la Cupa ARMURA, gazduita sambata, 15 octombrie, si duminica, 16 octombrie 2016, de Sala Sporturilor din Tirgu-Mures.
  Intrecerea este organizata de brandul de arte martiale ARMURA, in parteneriat cu Gombos Martial Arts.
  Taxa de inscriere este 50 de lei per participant la fata locului, respectiv, 35 de lei plata anticipata pana in data de 9 octombrie. Duminica, 9 octombrie, este si data limita de trimitere a listelor de competitori.
  Informatii suplimentare despre Cupa ARMURA gasiti la numarul de telefon 0731-014.128 sau la adresa de e-mail bogdan@sportlife.ro.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA