Natiunea MMA

Din Legiunea Straina la Cupa Armura
04/10/2016

 

  Clubul Sportiv Combat si Aparare “Pretorienii” din Deva va participa cu 10 luptatori la Cupa ARMURA la kickbox, ce va avea loc saptamana viitoare, la Tirgu-Mures.
  5 dintre sportivi sunt inscrisi la categoria copii si juniori mici (10, 13 si 14 ani), ceilalti urmand sa evolueze in cadrul categoriilor aferente juniorilor mari si seniorilor.
  Clubul devean a fost fondat in urma cu 5 ani de un impatimit al sporturilor extreme, Velu Adrian Caluser, fost militar in Legiunea Straina.
  Instructorul “Pretorienilor” este unul dintre cei mai activi protagonisti ai vietii sociale a Devei. Velu Caluser organizeaza diferite evenimente sportive (printre care competitii de kickbox si MMA, Crosul Devei, concursuri de airsoft, etc) si este implicat in numeroase campanii umanitare, sustinand nemijlocit oamenii aflati in dificultate. Un exemplu in acest sens este salvarea nepotului cunoscutului pugilist si pilot Mihai Leu, blocat pe stancile cetatii din zona. Excelent alpinist, Velu Caluser l-a recuperat, in timp record, pe tanar si l-a predat in siguranta echipajelor de prim-ajutor.
  Editia a III-a a Cupei ARMURA la kickbox va fi gazduita de Sala Sporturilor din Tirgu-Mures, in zilele de 15 si 16 octombrie 2016. Competitia este organizata de brandul romanesc de arte martiale ARMURA, in parteneriat cu Gombos Martial Arts.
  Inscrierile se fac la numarul de telefon 0731-014.128. Detalii gasiti si la adresa de e-mail bogdan@sportlife.ro.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA