Natiunea MMA

Dillon Danis intra in circuitul Bellator
14/03/2017


  Cunoscutul grappler, detinator al centurii negre in jiu-jitsu brazilian, a semnat un acord cu promotorul de arte martiale mixte din Santa Monica. De cand a preluat conducerea Bellator, Scott Coker urmeaza politica de recrutare a valorilor din grappling si wrestling, Danis adaugandu-se unei liste impresionante care ii cuprinde, printre altii, pe Joey Davis, Tyrell Fortune, Aaron Pico, Ed Ruth sau Jarod Trice.
  Originar din New Jersey, americanul de 23 de ani este cunoscut in lumea MMA prin colaborarea si relatia de amicitie avute cu superstarul UFC, Conor McGregor. De altfel, Danis este partenerul de antrenament al lui “The Notorious”, care il apreciaza enorm.
  Dillon Danis a inceput sa practice BJJ de la varsta de 15 ani si s-a facut remarcat in 2014, cand s-a incununat campion mondial (centura maro). A reusit sa obtina centura neagra sub coordonarea lui Marcelo Garcia, fiind cel care l-a antrenat pe McGregor la grappling inainte de disputa acestuia cu Nate Diaz din cadrul UFC 202. In timp, prietenia lor a devenit tot mai stransa.
  “Vreau si eu sa lupt, imi doresc sa fac si eu ce face Conor”, afirma Danis. “Stiu ca e cel mai bun, dar eu nu vreau sa ma compar cu el. Cum ar fi fost ca nimeni sa nu mai joace baschet pentru ca Michael Jordan nu poate fi egalat?”, s-a intrebat, retoric, Danis.
  In ciuda faptului ca obisnuieste sa concureze la categoria mijlocie, Dillon Danis ar putea debuta in Bellator, la finele anului, la o categorie inferioara de greutate. Ramane de vazut cu ce s-a ales de la McGregor.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA