Natiunea MMA

Diana Belbita lupta pentru titlu la Varsovia
14/02/2017


 

  KSW (Konfrontacja Sztuk Walki) a adaugat o noua lupta pentru titlu in programul evenimentului gazduit pe 27 mai de stadionul din capitala Poloniei. Astfel, romanca Diana Belbita o va infrunta pe brazilianca Ariane Lipski intr-un meci pentru centura la categoria musca.
  Cu un palmares de 8 victorii si doua infrangeri in MMA, Diana Belbita si-a facut debutul in KSW cu un succes prin decizie unanima in fata Katarzynei Lubonska. Sportiva pregatita de Sandu Lungu si Ioan Branza abia asteapta disputa cu Lipski. Specialista in judo si kickbox, Diana isi recunoaste postura de outsider, dar e entuziasta si optimista.
  “Pentru mine va fi un soi de foc de artificii. Sunt constienta ca pornesc cu sansa a doua, insa voi face tot posibilul sa confirm increderea ce mi s-a acordat”, a declarat Diana pentru www.natiuneaMMA.ro.
  “Lipski este o luptatoare foarte puternica, a transat in stil de mare campioana ultimele meciuri pe care le-a avut si, probabil, va incerca acelasi lucru si acum. Presiunea este pe umerii ei pentru ca va dori sa continue sirul de victorii. In ceea ce ma priveste pe mine, ma voi concentra asupra luptei, incercand sa profit la maximum de atuurile mele”, a precizat Belbita.  “Faptul ca sunt pregatita de o somitate in materie ca si Sandu Lungu, perseverenta si ambitia ce-mi sunt caracteristice ma fac sa am incredere ca voi face un meci bun. Indiferent de rezultat, voi fi in castig. Pentru ca un astfel de meci, la un asemenea nivel, reprezinta o oportunitate unica pentru orice sportiv”, ne-a spus “The Warrior Princess”.
  De partea cealalta, Ariane Lipski (8 succese-3 infrangeri) este o mai veche competitoare in KSW. Ea vine dupa sase victorii la rand, fiind neinvinsa din martie 2015.
  Duelul dintre Belbita si Lipski este a cincea partida batuta in cuie pana la aceasta data de oficialii KSW si a patra ca ordine de intrare in ring.
  Capul de afis al galei din “Colosseum” este confruntarea dintre campionul categoriei mijlocii, Mamed Khalidov, si detinatorul centurii la semimijlocie, Borys Mankowski. Intr-un alt meci foarte interesant, liderul “greilor” din circuit, Fernando Rodrigues Jr., isi va apara centura in fata lui Marcin Rozalski. Dispute foarte atractive se anunta si cele dintre “usorii” Tomasz Narkun si Marcin Woicik, respectiv, dintre Marcin Wrzosek si Kleber Koike Erbst.
  Pe afisul galei de pe “Colosseum” mai apar sportivi celebri si consacrati nu doar in lumea artelor martiale mixte, precum Mariusz Puzdianowski, fost laureat al concursului “Cel mai puternic om din lume”, si ex-medialiatul cu bronz la lupte in cadrul Jocurilor Olimpice de Vara de la Londra (2012), Damian Janikowski.

  Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA