Natiunea MMA

Desi e multumit de Strikeforce, Ronaldo "Jacare" Souza ar vrea sa lupte in UFC
07/10/2010

Brendan Conlan - www.fiveouncesofpain.com

De cand si-a facut debutul in promotia americana Strikeforce in decembrie 2009, Ronaldo "Jacare" Souza a adunat trei victorii consecutive pe langa titlul categoriei mijlocii, castigat in fata lui Tim Kennedy in gala din Houston, Texas din august. Multiplu campion al Braziliei la Jiu-Jitsu, el a terminat 13 din ultimele sale 14 lupte cu mainile sus, declarat invingator. Cu toate astea, desi oricare din reusitele de mai sus ar fi fost de ajuns pentru un om obisnuit, "Jacare" a aratat nu o data ca este orice dar nu obisnuit.

El a vorbit recente despre dorinta de a deveni cel mai bun luptator de categorie mijlocie din lume in MMA, si despre interesul de a lupta in Octogonul UFC.

"Ma simt foarte bine acum ca sunt campionul Strikeforce, dar vreau mai mult decat atat" a declarat atletul de 30 de ani, posesor al centurii negre in BJJ. "As vrea sa lupt in UFC, dar pe moment sunt multumit de cum decurge relatia cu Strikeforce si nu am de gand sa plec de la ei."

"Vreau sa devin cel mai bun in categoria mea de greutate" a continuat el. "Vreau sa castig cat mai mult titluri - succesul pentru mine deabia acum incepe."

Cu un palmares de 14-2, Souza are 10 victorii prin submisiei in cariera profesionista. Pe langa Tim Kennedy, el i-a mai invins pe Joey Villasenor, Matt Lindland si Jason "Mayhem" Miller.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA