Natiunea MMA

Departe de Octogon
30/03/2017  Asa crede antrenorul lui Conor, John Kavanagh. Teoria lui se bazeaza pe reteta financiara foarte buna a viitorului meci de box dintre “The Notorious” si ex-multiplul campion mondial Floyd Mayweather in comparatie cu banii obtinuti din partidele susutinute sub egida UFC.
  Recordul lui McGregor in materie de bani il constituie cele 3 milioane de dolari castigati dupa cea de-a doua confruntare cu Nate Diaz. Mai mult, desi cifrele nu au fost date publicitatii, remuneratia campionului categoriei usoare la UFC 205 s-ar ridica undeva la 5 milioane de dolari. Acum, presedintele UFC, Dana White le-a oferit celor doi combatanti cate 25 de milioane de dolari in schimbul anumitor conditii, insa e greu de crezut ca McGregor va accepta aceasta propunere mai ales ca se vehiculeaza sume si de 100 de milioane (inclusiv cotele din difuzarile video in regim pay-per-view).
  Pe de alta parte, Kavanagh considera ca lui McGregor nu ii place sa apara in lumina reflectoarelor doar de dragul de a fi in peisaj.
  “Conor adora sa se bata sau sa promoveze lupte. Si are viata inainte. Ma uit la Bernard Hopkins care, la 50 de ani, inca mai castiga titluri. McGregor are 28 si tot timpul din lume. Chiar cred ca nu se va grabi sa revina. Si oricum, cand se va lasa de sport, se va retrage de tot. Cine stie? Poate va opta pentru o cariera la Hollywood si va deveni urmatorul Schwarzenegger", a afirmat John Kavanagh.
  Pana la alte speculatii despre viitorul lui McGregor in UFC, meciul cu Mayweather este, parca, si mai aproape. Conor si-a platit amenda de 25.000 de dolari catre Comisia Atletica din Nevada, sanctiune acordata in urma unei campanii de denigrare a lui Nate Diaz inainte de meciul din cadrul UFC 202. Si cum Las Vegas e in Nevada, putem insinua ca nu mai e decat un singur pas pana la superconfruntarea dintre cei doi titani ai sporturilor de contact.  
  Nu ne ramane decat sa o asteptam. Si sa speram ca va merita asteptarea.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA