Natiunea MMA

Denis Siver vs Cub Swanson, co-main eventul UFC on FUEL 7 din Londra
13/12/2012

Fight-cardul cu care UFC revine in Marea Britanie continua sa se umple. Promotia americana a anuntat organizarea luptei dintre Dennis Siver si Cub Swanson, care devine co-main eventul serii.

Siver, 33 de ani, are la activ o serie de doua victorii consecutive de cand a coborat la categoria pana in urma infrangerii din fata lui Donald Cerrone la UFC 137 in luna octombrie 2011. El l-a invins intai pe Diego Nunes prin decizie unanima in luna aprilie, iar apoi a trecut de Nam Pan la UFC on Fox 5. El are un palmares profesional de 21-8.

Swanson, 29 de ani, are trei victorii consecutive la aceasta categoriei de greutate, toate reusite in 2012. Cub l-a oprit intai pe George Roop inainte de limita la UFC on FOX 2 din luna ianuarie, a trecut apoi de Ross Pearson la UFC on FX 4 din iunie si l-a trimis in lumea viselor pe Charles Oliveira in prima runda a luptei de la UFC 152. Palmaresul sau profesional de MMA este de 18-5.

UFC on FUEL 7 are loc la Wembley Arena in Londra, pe 16 februarie 2013. Main eventul serii va fi confruntarea dintre campionul categoriei cocos a UFC, Renan Barao si challengerul Michael McDonald.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA