Natiunea MMA

Demian Maia se asteapta sa lupte cu Michael Bisping in urmatoarea sa aparitiei in Octogon
08/12/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

Se pare ca pentru a lupta cu Michael Bisping, un sportiv trebuie sa stea la coada.

In primul rand, Bisping are o lupta semnata cu Jorge Rivera la categoria mijlocie in cadrul UFC 127 din Sydney, Australia.

Conform rapoartelor aparute astazi, Demian Maia s-a asezat deja la aceasta coada, desi inca nu e clar daca asta depinde de o victorie a lui Bisping importiva lui Rivera sau nu. Stirea a venit chiar de la luptatorul brazilian, care a declarat pentru GracieMag.com ca UFC il pregateste pentru o confruntare cu britanicul.

"Au spus ca vor sa ma pune fata in fata cu Michael Bisping. Dar nu sunt ingrijorat de asa ceva. Sunt un luptator, si trebuie sa ma pregatesc cat de bine pot ca sa inving" a declarata superstarul BJJ.

"E un luptator foarte strategic, tine bine distanta, si se pricepe la box. Si e destul de greu sa il dobori. Multa lume spune ca nu e foarte bun, dar are putine infrangeri si e greu de depasit. E un luptator experimentat."

"Daca am sa lupt cu el, am sa il intreb pe Wanderlei Silva cate ceva despre el, pentru ca a luptat cu Bisping mai demult".

Maia vine dupa o victorie impresionanta in fata lui Kendall Grove la TUP 12 Finale de samabata seara. A arata un stand-up mult mai bun, si o agresivitate si un instinct de killer mult mai avansat decat in trecut.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA