Natiunea MMA

Demian Maia isi doreste din nou victorii prin submisie in luptele sale de MMA
05/12/2011

Centura neagra in jiu-jitsu brazilian, Demian Maia este recunoscut ca fiind posesorul celui mai bun bjj in randul luptatorilor din UFC, dovada fiind numeroasele medalii in concursurile dedicate artei suave, medalia de aur la editia din 2007 a ADCC, dar si seria buna de 5 victorii consecutive obtinute prin submisii. Sportivul brazilian nu a mai reusit insa de mult o victorie inainte de limita, ultimele sale 6 lupte ajungand la decizie.

Maia este hotarat sa schimbe acest lucru in 2012. "Este marca mea si vreau sa imi finalizez adversarii din nou. Daca ar depinde numai de mine, m-as concentra toata ziua doar pe acest aspect. Nu trebuie insa neglijate celelalte componente ale mma-ului. Trebuie sa fiu umil si sa accept ca si adversarul va fi pregatit pentru ce urmeaza, desi merg intotdeauna dupa finalizare.

Dupa o asa dorinta de revansa, au aparut zvonuri despre plasarea lui Maia pe card-ul galei UFC 141: Rio programata pe 14 ianuarie, zvonuri care insa nu il influenteaza pe brazilian. "Nu sunt ingrijorat de viitoarea mea lupta, cand si impotriva cui lupt, ce imi doresc este un meci inainte de luna februarie pentru a nu=mi iesi din ritm. As fi minunat sa lupt in Rio, au loc negocieri, dar daca nu vom reusi acum, cu siguranta va fi un alt eveniment, la jumatatea anului, in Sao Paolo, orasul meu natal. Vreau sa obtin victorii bune, astfel imi voi implini calatoria spre o noua sansa la titlu." a delcarat luptatorul brazilian.

SURSA
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA