Natiunea MMA

Demetrious Johnson vs Kyoji Horiguchi pentru titlul de la musca, pe fight-cardul UFC 186
10/02/2015UFC 186 si-a pierdut probabil cea mai interesanta lupta de pe fight-card, dar a mai castigat o confruntare pentru centura de campion.

Demetrious Johnson vs Kyoji Horiguchi, o lupta pentru titlul categoriei musca a UFC, este noul co-Main Event al serii, inlocuind astfel confruntarea dintre Rory MacDonald vs Hector Lombard. Inca nu se stie motivul acestei schimbari.

UFC 186 are ca Main Event o alta lupta pentru centura, de data asta la divizia cocos, intre TJ Dillashaw si Renan Barao. Gazda competitiei din 25 aprilie va fi Bell Centre din Montreal, Canada.

Horiguchi (15-1) are la activ o serie de noua infrangeri consecutive, dintre care ultimele patru in UFC. La 24 de ani, luptatorul japonez l-a invins recent pe Louis Gaudinot la UFC 182, la decizie.

Johnson (21-2-1), singurul campion de la aceasta categoriei de greuate din istoria UFC, e si el neinvins in ultimele opt lupte, el depasindu-l cel mai recent pe Chris Cariaso in luna septembrie.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA