Natiunea MMA

Demetrious Johnson isi pune titlul la bataie in gala UFC 177
16/07/2014UFC 177 va avea pe fight-card doua lupte pentru titlu.

Demetrious Johnson, primul campion al categoriei musca din istoria UFC isi va pune in joc centura intr-o lupta contra principalului contra-candidat, Chris Cariaso, in gala ce urmeaza a fi gazduita pe 30 august de orasul Sacramento.

De aseamena, TJ Dillashaw si Renan Barao urca in Octogon pentru o revansa cu titlul categoriei cocos pe masa.

Johnson (20-2-1) revine in cusca la doar trei luni dupa o victorie la decizie in fata lui Ali Bagautinov, in gala UFC 174. El isi va apara titlul pentru a cincea oara, dupa ce in trecut i-a depasit pe John Dodson, John Moraga si Joseph Benavidez.

Cariaso (17-5) urma sa lupte cu Kyojiri horiguchi la UFC Fight Night 52 in Japonia, dar se pare ca are noroc si primeste dreptul sa concureze pentru titlu. El are la activ o serie de trei victorii consecutive, in fata lui Iliarde Santos, Danny Martinez si Louis Smolka.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA