Natiunea MMA

Demetrious Johnson a gata sa accepte oricand un superfight la o alta divizie de greutate
30/07/2013Imediat dupa victoria asupra lui John Moraga din cadrul UFC on Fox 8 de sambata seara, Demetrious Johnson s-a declarat gata pentru urmatoarea confruntare.

“I-am invins pe cei mai buni de la categoria musca, dar totusi mai sunt si altii foarte buni care vor urma. Sunt convins ca vor urma cateva confruntari de top in viitorul apropiat.”, a declarat Johnson la conferinta de presa de dupa lupta.

“Sunt cativa de la categoria musca pe care inca nu i-am infruntat, si nu ma deranjeaza sa o fac. Sunt dispus sa lupt cu oricine imi vor spune cei din UFC sa lupt. Cred ca toti s-au axat pe Anderson Silva si pe Georges St-Pierre, dar cred ca ar iesi ceva interesat si la alte categorii. Hai sa vedem ce se intampla daca cei din categoria musca ii infrunta pe cei din categoria cocos. Sunt dispus sa lupt pentru placerea mea si a fanilor, facand totusi o buna performanta pentru UFC.”

Johnson, de cand s-a alaturat categoriei musca anul trecut, i-a mai infrant si pe Joseph Benavidez, Ian McCall si pe Jon Dodson, a avut o reprezentatie impresionanta in KeyArena din Seatle, cand l-a infrant pe Moraga in a cincea runda, avand prima victorie prin submisie a carierei sale.

“Datoria mea este sa ma antrenez pentru a castiga. In prima runda am incercat sa castig printr-o strangulare, dar nu am reusit, iar in a cincea runda am profitat de ocazia care a aparut. Incerc sa evoluez. Am centura alba in jiu-jitsu, si incerc sa imi folosesc toate abilitatile pentru a conduce confruntarea”, a declarat Johnson.

In ciuda performantei sale impresionante, Johnson a recunoscut si meritele lui Moraga. “John Moraga a facut o treaba buna. Dintre toti oponentii mei, e printre putinii care a inceput in forma, si a putut mentine standardul pe durata intregii lupte. E un adversar puternic.”, a declarat Johnson.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA