Natiunea MMA

Declaratie de presa K-1: Sapte evenimente in acest an, inclusiv in Los Angeles si New York City
30/03/2012

Dupa aproape un an de zile de speculatii legate de viitorul K-1, imaginea incepe sa se clarifice in privinta acestui aspect. Lumea kickboxului mondial este divizata in acest moment intre doua mari forte: It's Showtime, care lucreaza indeaproape cu noul K-1 Global, pe de o parte, si Golden Glory, care isi construieste mai departe promotia Glory World Series. In plus, avem mai multe promotii relativ noi care vin puternic din spate, intre care se numara Fight Code din Italia si SuperKombat din Romania.

Glory a anuntat recent un program foarte ambitios de promovare, cu nu mai putin de sase gale importate in acest an, dar fara vre-o data fixata inca. Ieri, K-1 Global a raspun acestui anunt, si inca intr-un stil mare.

Ei au anuntat nu mai putin de sapte gale in acest an sub celebrul banner K-1, dintre care, spre surprinderea multor pasionati si cunoscatori, doua sunt pe teritoriul Statelor Unite. Pe langa Turneul de Calificare din SUA, care va avea loc in prima parte a lunii septembrie, chiar marea finala a K-1 World Grand Prix este programata in luna decembrie in New York City.

In acest moment, calendarul competitional anuntat de organizatia asiatica este urmatorul:

27 mai, Madrid, Spania : Turneul de deschidere a noului K-1 MAX
Iunie - Septembrie : Turneele de calificare pentru Asia si Europa
Octombrie: Final 16 in Asia
Noiembrie: K-1 WORLD MAX, cu un mare premiu de 300.000$ pentru invingator si alti 200.000$ pentru ceilalti premianti
Decembrie: K-1 World Grand Prix Finals, in New York City, cu un mare premiu de nu mai putin de 1.000.000$ pentru castigator si inca 500.000$ pentru locurile 2-3.

Ramane de vazut daca noua organizatie care poarta numele K-1 va putea sa se ridice la inaltimea declaratiilor.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA