Natiunea MMA

Declaratia lui Chael Sonnen despre Anderson Silva
14/07/2010

www.mmanews.com

Mai sunt doar cateva saptamani pana la ciocnirea dintre Anderson Silva si Chael Sonnen la UFC 117 i-ar razboiul in declaratii a inceput deja.Chael Sonnen l-a facut praf si chiar gunoi pe campionul la categoria mijlocie Anderson SIlva:
    
     "Sunt aici pentru ca am batut pe toata lumea cine mi-a stat in cale,am batut fiecare campion care a existat vreodata cu o singura exceptie. Astept aceasta lupta de patru ani, timp in care el nu  vroia o lupta impotriva mea.
       A luptat cu un singur picior cu un canadian, cu un profesor de matematica din Ohio,si cu o gramada de tipi care nu au fost destul de bun de ai face fata.
       Anderson Silva a ranit o gramada de oameni,iar o parte din acei oameni sun prietenii mei iar eu nu am o multime de prieteni.Acest lucru ma deranjeaza foarte tare. Anderson Silva este o pacoste care nu a avut luptatori cu abilitati care sa-l bata.Singurul lucru care vreau sa il fac e sa scap de acest om pe nume Anderson Silva.


magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA