Natiunea MMA

Debutul lui Kimbo Slice in boxul profesionist, amanat pana in 2011
20/11/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

Managerul lui Kimbo Slice a declarat ca debutul acestuia in boxul profesionist a fost amanat pana undeva in 2011.

"Are nevoie de mai multa pregatire, de mai multe sparringuri" a spus Garry Shaw, intr-un interviu pentru ESPN.

"Acum e in vacanta in Florida. A plecat acasa pentru Thanksgiving. Debutul sau la profesionism nu va avea loc decat cel mai devreme la inceputul anului 2011. A fost o vreme in California, unde s-a pregatiti cu Medina Clemente, si Darryl Hudson."

Shaw a mai spus ca e foarte probabil ca ca Slice sa isi inceapa cariera de boxer profesionist, dupa ce a fost multa vreme un star al internetului pentru luptele de strada la care a participat, si mai apoi luptator de MMA in UFC, dar nu a dorit sa comenteze zvonul conform caruia Kevin Ferguson, numele real al lui Kimbo, ar face parte din distributia sezonului urmator al showului de televiziune Survivor.

Slice a luptat de doua ori in UFC, reusind o victorie in fata lui Houston Alexander dar pierzand apoi prin KO in fata lui Matt Mitrione, ducandu-si astfel palmaresul de MMA la 4-2.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA