Natiunea MMA

Debutul in Strikeforce al olimpicului Satoshi Ishii, amanat din cauza problemelor cu viza
29/03/2011

Probleme cu obtinerea vizei de intrare in Statele Unite l-au scos pe medaliatul cu aur la Jocurile Olimpice, Satoshi Ishii, de pe fight-cardul galei din 1 aprilie in care urma sa isi faca debutul pentru promotia Strikeforce.

Neinvinsul semi-greu Lorzen Larkin (8-0) ii va lua locul in lupta cu Scott Lighty, a confirmat organizatia americana intr-o declaratie de presa.

Conform aceleiasi declaratii, Ishii nu a obtinut viza in parte si din cauza dezastrului natural care a afectat tara sa natala acum cateva zile.

La 24 de ani, Ishii are un palmares de 4-1 in MMA, iar ultima sa victorie a venit in fata lui Jerome LeBanner, prin decizia arbitrilor judecatori, in Ajunul Anului Nou. El a fost tinta interesului UFC pentru un contract, dar in cele din urma a semnta cu Strikeforce.

Inlocuitorul sau, Larkin, isi va face si el debutul pentru Strikeforce, dupa ce a avut un parcurs fara greseala intr-o promotie regionala. El si-a terminat sase dintre cei opt oponenti prin KO sua TKO. Lighty are acum un palmares de 6-1 in cariera de MMA, si 2-1 in Strikeforce.

Gala din 1 aprilie va face parte din seria Strikeforce Challengers, si se va desfasura la Stockton Arena, in Stockton, California, si va avea ca main event lupta de la categoria usoara intre Justin Wilcox (10-3) si Rodrigo Damm (9-4).

Sursa -  www.MMAfighting.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA