Natiunea MMA

De ieri, Fedor Emelianenko este senator in Parlamentul Rusiei
20/10/2010

Zeus - www.middleeasy.com

Cand vine vorba de semi-zei in sporturile de lupta, Ultimul Imparat rezida la acealsi nivel ca Chuck Norris intr-un univers paralel, unde loviturile cu piciorul din intoarcere si directele de dreapta peste umar sunt considerata valori adevarate. In luna iunie am scris despre faptul ca Fedor a candidat pentru senat si ca s-ar putea retrage la sfarsitul actualului sau contract cu Strikeforce. Nu multa lume a luat in seama aceasta stire, sau nu au crezuto.

Pentru toti cei care nu au crezut....cine rade la urma rade mai bine. Ieri, ValeTudo.ru a gasit o poza cu certificatul oficial care atesta acest lucru. Se pare ca Fedor Emelianenko este noul senator al statului sau, Belgorod si membru in Parlamentul rus.

Din pura coincidenta am decis sa imi verific contul de Twitter chiar inainte de a il intervieva pe Fedor Emelianenko la conventia EA Sports MMA de ieri. MMASupremacy a scris pe Twitter despre aceasta stire chiar inainte de a imi veni randul sa stau de vorba cu superstarul rus. Cand i-am aratat poza si l-am intrebat despre asta, pe fata lui se putea citi ceva de genul "Cum naiba a pus asta mana pe poza?", dar raspunsul a fost unul mult mai diplomat.

"De ce nu?Am sa incerc, sa vad cum e. Vreau sa veghez la aplicarea drepturilor omului si sa fac viata oamenilor din Belgorod mai usoara"

Asta e tot ce poti sa obtii de la Fedor, indiferent de moment si de intrebare.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA