Natiunea MMA

Davis se accidenteaza si nu mai lupta impotriva lui Evans la UFC 133; UFC ii cauta un inlocuitor
13/07/2011

Phil Davis a fost fortat sa se retraga din lupta de Main Event impotriva lui Rashad Evans la UFC 133 din cauza unei accidentari la genunchi. Stirea a fost confirmata din mai multe surse independente. Inca nu exista nici o noutate credibila cu privire la potentialul sau inlocuitor.

Avand in vedere ca mai sunt inca trei saptamani pana atunci, probabilitatea ca organizatia americana sa gaseasca un inlocuitor pe masura pentru Rashad este destul de mare, desi intreaga comunitate a fanilor si pasionatilor de MMA ar vrea sa il vada luptand impotriva campionului Jon Jones.

Au aparut deja mai multe nume, vehiculate in cercurile mass-media, cu privire la posibilul inlocuitor pentru Davis, iar printre cele mai interesante optiuni sunt Tito Ortiz si Lyoto Machida.

Intrebat de Mike Chiappetta de la MMA Fighting daca Lyoto a acceptat confruntarea, Dana White a raspuns succint: "Nu, si Tito Ortiz a refuzat si el".

UFC 133 are loc pe 6 august la Wells Fargo Centere, in Philadelphia.

Victor Corobea - www.NatiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA