Natiunea MMA

Dau in judecata orice adversar dopat
06/01/2017  Avertizarea suna amenintator mai ales cand vine din partea unuia ca Mark Hunt.
  “Super Samoanul” nu poate uita usor ce a patit la confruntarea cu Brock Lesnar, suspendat si amendat pentru dopaj. Desi invins in prima instanta, Hunt a beneficiat de intoarcerea rezultatului in favoarea sa, nu si de o remuneratie conforma cu deznodamantul final al disputei. Lesnar a fost sanctionat cu o amenda de 250.000 de dolari, abia a zecea parte din castigul fabulos cu care s-a ales de pe urma meciului respectiv. Iar acest lucru l-a intrigat vadit pe Hunt.
  “Nu merita sa obtina nici macar un cent pentru ca a trisat. Astfel de sportivi chiar nu trebuie platiti in nici un fel. Sportul acesta este suficient de dur pentru a mai interveni si o asemenea hotie”, a declarat, transant, luptatorul de 42 de ani.
  Recenta “iesire” a lui Hunt are, insa, un substrat logic pentru ca “Doctorul” asteapta duelul cu Alistair Overeem de la inceputul lunii martie. Hunt a cerut activarea unor clauze antidoping, dar nu a avut castig de cauza. Cu toatea acestea, a acceptat meciul cu olandezul pentru ca recunoaste ca are nevoie de bani.
  “Am 42 de ani, nu mai sunt tanar. In numai sase luni, am ratat cateva lupte si, odata cu ele, si cateva milioane de dolari.”, s-a plans Hunt. “Chiar nu am alte optiuni, nu am altceva ce sa fac.”, a accentuat impozantul sportiv de 120 de kg.
  Hunt a solicitat, fara succes, conducerii UFC introducerea unei clauze care sa-i permita sa primeasca toate castigurile viitorului sau oponent in cazul in care acesta pica testul antidoping. Cum Overeem nu a dat un raspuns pana acum, Mark vrea sa mearga mai departe in stilul sau.
  “Nu imi ramane decat sa ii dau in judecata pe toti cei care incalca aceste reguli. Daca nu mi se ofera nici o parghie in acest sens de la promotorul pentru care lupt, o sa ma bat asa cum stiu eu pe toate caile”, a conchis Mark Hunt.
  Partida de la categoria grea dintre Mark Hunt si Alistair Overeem este programata in cadrul galei UFC 209 din 4 martie, de la T-Mobile Arena din Paradise, Nevada (Statele Unite ale Americii). Capul de afis al evenimentului il reprezinta ciocnirea de la semimijlocie dintre Tyrone Woodley si un adversar ce urmeaza sa fie anuntat.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
    
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA