Natiunea MMA

Daniel Woirin: "Anderson Silva e favorit in lupta contra lui Vitor Belfort"
06/12/2010

Guilherme Cruz - www.tatame.com

Unul dintre cei mai experimentati si recunoscuti antrnori de Muay Thai din lume, francezul Daniel Woirin, se ocupa in acest moment de pregatirea lui Dan Henderson. Rezultatele muncii sale au fost pe deplin demonstrate sambata seara, cand Hendo a incheiat rapid conturile cu Renato "Babalu" Sobral.

Daniel nu poate insa sa nu urmareasca si confruntarea viitoare pentru titlul categoriei mijlocii dintre Anderson Silva si Vitor Belfort.

Dupa ce i-a pregatit pe amandoi luptatorii, Woirin a vorbit despre aceasta lupta.

"I-am antrenat pe amandoi si abia astept sa vad aceasta lupta. Va fi o confrutnare superba, intre doua staruri din MMA. Favoritul, in opinia mea, este Anderson, dar orice se poate intampla cand vine vorba de Vitor".

Francezul a vorbit si despre victoria eroica a lui Anderson Silva in fata lui Chael Sonnen la UFC 117.

"Anderson a intrat schimbat in acea lupta. Nu a avut deloc timingul necesar, dar a demonstrat ca si intr-o astfel de situatie disperata poate sa straluceasca, iar asta il face un adevarat campion".
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA