Natiunea MMA

Daniel Gracie semneaza cu Bellator FC si va lupta in Sezonul 4 al Turneului Categoriei Semi-grea
23/12/2010

Cu o istorie sportiva care poate fi urmarita pana la inceputurile artelor martiale mixte moderne, acum mai bine de doua decenii, legendara familie Gracie va aduce stilul lor unic de Jiu-Jitsu in cusca Bellator in 2011.

Bellator Fighting Championship a anuntat ieri semnarea unui contract cu Daniel Gracie, care va participa in Sezonul 4 al Turneului Categoriei Semi-grele in martie 2011.

Daniel este var cu Renzo Gracie, Ralph Gracie si cu regretatul Ryan Gracie. Dublu Campion Mondial de Jiu-Jitsu, el incearca acum sa inceapa un nou capitol in cariera sa profesionista de MMA in cadrul promotiei americane. El intra in acest turneu cu un palmares de 5-2-1, incheind recent o pauza de patru ani cauzata de o accidentare la cot cu o victorie prin submisiei in chiar prima runda a luptei cu Martin Wokcik.

Un grappler de nivel mondial si veteran al PRIDE, Daniel a concurat in trecut la categoria grea, dar crede ca scaderea in greutate va fi una favorabila pentru cariera sa.

"Ma simt mai rapid, si tehnica mea e mai buna cand lupta la semi-grea. Rezistenta mea la efort e mai buna la categoria asta, si am o explozie mai mare la lovituri" a declarata Gracie.

www.bellator.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA