Natiunea MMA

Daniel Ghita se pregateste in Olanda alaturi de luptatorul UFC Stefan Struve
05/05/2011

Nu mai mira pe nimeni faptul ca Daniel Ghita poate fi gasit oricand in "inalta societate" a artelor martiale de contact din aceasta lume. Dar, din cand in cand, Daniel ne mai rezerva cate o surpriza.

De data asta, se pare ca MMA-ul incepe sa isi faca prezenta si in cariera lui. Chiar daca nu cred sa ajungem sa il vedem vre-o data inchizand o sugrumare triunghi sau un armbar intr-un meci oficial, sunt multe lucruri pe care el le poate demonstra si preda, chiar si unui luptator din UFC.

Si cand spun luptator UFC ma gandesc la Stefan Struve (21-4), unul dintre cei mai titrati sportivi europeni din celebrul circuit american. Pentru ca Stefan e originar din Olanda, si pentru ca Daniel isi petrece mare pare din perioada de pregatire in tara laleleor, nu e de mirare ca baietii de la AFAV i-au putut filma pe cei doi impreuna la sala.

Si chiar daca documentarul e dedicat lui Struve si viitoarei sale lupte cu Travis Bowne la UFC 130, noi suntem mandri sa il vedem pe cel mai titrat luptator al nostru demonstrand ce inseamna sa lovesti romaneste.

Chiar daca Daniel va aparea in al doilea episod al documentarului, cei interesati pot sa vada prima pare, "The Castle", AICI.

Victor Corobea
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA