Natiunea MMA

Daniel Ghita nu mai lupta cu Badr Hari in septembrie
09/08/2011

Nu cred ca exista in tara noastra vre-un iubitor al artelor martiale care sa nu fi asteptat cu nerabdare marea confruntare dintre Daniel Ghita si "Bad Boy" Badr Hari, programata intr-o gala It's Showtime din toamna. Se pare ca, cel putin pentru moment, va trebui sa mai avem putina rabdare inainte de a il putea vedea la lucru pe cel mai titrat kickboxer roman din istorie, impotriva superstarului marocano-olandez.

Motivul este unul foarte simplu: K-1 va incerca sa organizeze in cele din urma un World Grand Prix si in acest an. Si cum cele doua evenimente ar fi prea apropiate, se pare ca s-a decis amanarea luptei dintre Ghita si Hari.

Daniel a fost chiar cel care a lansat aceasta noutate in comunitatea iubitorilor de arte martiale, pe contul sau de Facebook.

"Pt. toti fani mei care inca nu stiu, meciul cu Hary a fost anulat deoarece anul acesta se organizeaza GP K-1 Final 16 in Octombrie" a scris acum cateva ore Daniel.

Vestea proasta e ca nu il vom vedea pe Ghita fata in fata cu Hari aici in Europa. Vestea buna e ca, daca se va reusi pana la urma organizarea K-1 WGP 2011, Daniel ne va reprezenta inca o data la cel mai inalt nivel mondial. Si, la forma pe care a aratato in ultimul timp, nu e exclus ca sa ne faca o surpriza frumoasa.

Urmariti in continuare Natiunea MMA pentru mai multe detalii despre viitoarea evolutie a lui Daniel.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA