Natiunea MMA

Daniel Ghita lupta cu Brian Douwes in gala It's Showtime din 12 mai
20/04/2012

Se pare ca Sebastian van Thielen s-a trezit intr-o buna dimineata si a realizat ca urmeaza sa lupte cu unul dintre cei mai inspaimantatori oameni din lumea sporturilor de ring, pentru ca a mers la oficialii promotiei olandeze It's Showtime si a anuntat ca vrea mai multi bani pentru lupte din 12 mai, care urma sa se desfasoare in Belgia. E greu sa il invinovatim, pentru ca sansele lui de reusita in fata lui Daniel Ghita sunt foarte mici. Nu incercam sa il jignim pe Sebastian, ci mai degraba sa ne aratam aprecierea pentru Daniel, care e un adevarat monstru in acest moment.

Cum ITS nu a fost de acord cu cerinta lui Sebastian, l-au inlocuit cu Brian Bowles, omul care l-a invins pe Dzevad Poturak in luna februarie a acestui an, intr-o gala SuperKombat cand a reusit sa puna capat luptei in a treia runda.

Ba mai mult, organizatia olandeza a facut publica o declaratie in care se stipula ca van Thielen a semnat un acord de lupta in care era trecuta bursa lui cu mult timp in urma, si ca ii ureaza succees in cariera pe viitor. E destul de lesne de inteles ca aparitia lui Sebastian in galele It's Showtime nu va mai avea loc, cel putin nu in viitorul apropiat.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA