Natiunea MMA

Daniel Ghita, Mourad Bouzidi si Freddy Kemayo, confirmati pentru 10 martie in Zagreb
24/01/2012

Dupa ce acum cateva zile am avut confirmarea oficiala a luptei dintre Ray Sefo si Mirko Cro-Cop Filipovic pe 10 martie in Zagreb, Croatia, pe fight-cardul galei "K-1 Final Fight", ieri mai multe nume vehiculate pentru acelasi eveniment au fost facute publice.

Fightsite.hr, un site afiliat direct cu promoterul galei Fight Channel, a confirmat prezenta lui Daniel Ghita, Mourad Bouzidi si Freddy Kemayo in gala din luna martie. Miran Fabjan, un important sportiv local, a fost de asemenea confirmat pentru acelasi fight-card.

Daniel Ghita isi va lua revansa in fata lui Hesdy Gerges pe 28 ianuarie in gala It's Showtime Leeuwarden, intr-o lupta contand pentru Titlul Mondial al Categoriei Grele, intr-o lupta foarte dificila pentru amandoi si care e posibil sa aduca si accidentari, asa ca ramane de vazut forma fizica in care va fi Daniel dupa doar 5 saptamani pentru gala de la Zagreb. Bouzidi a avut un an 2011 foarte slab, pierzand toate cele trei lupte in care a luat parte. El va incerca sa revina la victorie impotriva campionului categoriei -85 kg a ITS, Sahak Parparyan, in aceeasi gala din 28 ianuarie. In ultima sa lupte din 2011, Freddy Kemayo a pierdut finala Rhinos Tournament din Fight Code in fata lui Vitaly Akhramenko in luna noiembrie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA