Natiunea MMA

Daniel Ghita, Badr Hari, Giorgio Petrosyan si Tryone Spong lupta pe 14 mai in Lyon
22/02/2011

Promotia olandeza It's Showtime ne mai aduce inca o gala spectaculoasa in calendarul competitional din 2011. Dupa ce multa vreme a existat doar sub forma de zvon in lumea artelor martiale, gala din 14 mai in Lyon, Franta, a fost confirmata in cele din urma oficial cu cateva minute in urma.

Daniel Ghita urca din nou in ring pentru It's Showtime, de data asta impotriva lui Paul Slowinski, cvadruplu campion mondial de Muay Thai si dublu campion K-1 World Grand Prix in Aukland (2006) si in Amsterdam (2007). Nu exista inca informatii confirmate oficial despre lupta pe care Daniel urma sa o dea cu Hesdy Gerges in gala din 6 martie a promotiei olandeze, care ar putea sa fie anulata in totalitate in urma arestarii acestuia din urma din cauza implicarii intr-o retea de trafic de droguri.

Tot in Lyon va avea loc si mult asteptata revenire in ring a lui "Golden Boy" Badr Hari, care vine si el dupa un an 2010 plin de probleme atat pe plan sportiv - descalificarea de la Amsterdam ArenA din fata aceluiasi Gerges - si pe plan personal - arestarea lui de catre politia olandeza ca urmare a implicarii intr-un incident violent la un club de noapte. Asa cum era de astepta, desi au existat zvonuri despre o posibila confruntare cu Daniel Ghita, organizatorii au optat spre o lupte ceva mai usoara pentru superstarul marocan, care nu a mai concurat din mai anul trecut, si i l-au desemnat oficial ca oponent pe starul local Tony Gregory. Acesta are in palmares numeroase titluri de campion de Box Francez, Muay Thai si Kickbox.

La categoriile mai mici de greutate, gala din Lyon aduce doua lupte foarte interesante. Pe de o parte avem confruntarea pentru titlul diviziei 70kg MAX dintre Willy Borrel si Chris Ngimbi, iar pe de alta parte, campionul en-titre al K-1 MAX, Giorgio Petrosyan va da piept cu Chahid Oulad El Hadj.

Tabelul complet al Fight Cardului galei din 14 mai este urmatorul:

Abder Penda vs Marat Grigorian
Willy Borrel vs Chris Ngimbi
Chahid Oulad el Hadj vs Giorgio Petrosyan
Paul Slowinski vs Daniel Ghita
Igor Mihaljevic vs Tyrone Spong
Tony Gregory vs Badr Hari

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA