Natiunea MMA

Daniel Cormier vs Dan Henderson, Co-Main Event-ul UFC 173
25/04/2014Oficialii UFC au anuntat miercuri ca luptatorii de la categoria semigrea Daniel Cormier si Dan Henderson se vor confrunta in co main-event-ul UFC 173.

Acestia au fost planificati sa se intalneasca in UFC 175, dar confruntarea s-a reprogramat pentru 24 Mai in MGM Grand Garden Arena din Las Vegas. UFC 173 se va difuza live in sistem pay-per-view, si va avea in main event confruntarea dintre Renan Barao vs. T.J. Dillashaw.

Cormier, in varsta de 35 de ani, a avut 14 victorii consecutive. La inceputul anului l-a infrant pe Patrick Cummins in cadrul UFC 170 in doar 79 de secunde.

Pe de alta parte, Henderson a castigat 41 de lupte.  Ultima confruntare avuta a fost cu Mauricio Rua in urma cu o luna, aceasta fiind difuzata in direct pe Fox Sports 1.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA