Natiunea MMA

Daniel Cormier vrea sa lupte cu Jon Jones dupa UFC 166
26/07/2013Va amintiti cand Daniel Cormier a declarat ca il va infrunta pe Jon Jones in toamna?

Pregatiti-va sa auziti acelasi lucru in cazul In care Cormier il va infrange pe Roy Nelson in cadrul UFC 166.

In cadrul editiei din aceasta saptamana a “UFC Tonight” de pe FUEL TV, Cormier i-a spus reporterului Ariel Helwani ca evenimentul din Octombrie in care va lupta impotriva lui Nelson va fi ultimul de la categoria grea, iar daca va fi invingator, va dori sa detina titlul lui Jones de la categoria semigrea.

In cei 4 ani de cariera in MMA, Cormier nu a luptat pana acum la categoria 93 kg. La un moment dat motivul pentru care nu putea concura la categoria semi grea erau datorate de problemele cu rinichii pe care le avea, care l-au oprit sa concureze pentru Olimpiada din 2008.

Se pare ca acum acest lucru nu mai este o problema.

Pentru a avea o sansa la titlul lui Jon Jones, Cormier trebuie sa il treaca de Nelson, iar acesta nu a mai fost infrant din 2008, cand a cedat in fata lui Andrei Arlovski.

Jones este pregatit sa isi apere titlul in fata lui Alexander Gustafsson in cadrul UFC 165.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA