Natiunea MMA

Daniel Cormier ramane pe fight-cardul UFC si primeste un adversar surpriza
08/07/2016Doua zile nu sunt o problema pentru The Spider. Fostul detinator al centurii categoriei semi-mijlocii a UFC a acceptat pe ultima suta de metri sa urce in cusca impotriva unuia dintre cei mai periculosi sportivi din MMA-ul profesionist actual, Daniel Cormier.

Datorita conditiilor speciale, lupta nu va avea ca miza centura de campion a diviziei semi-grele, la care va fi purtata, si se va desfasura pe durata a doar trei runde. Stirea a fost confirmata de presedintele UFC aseara tarziu pe contul sau de Twitter.

Cormier trebuia sa lupte in Main Eventul serii de sambata seara impotriva vechiului sau rival Jon Jones. Acesta din urma a fost insa retras de pe fight-card dupa ce Comisia Antidoping l-a descoperit pozitiv pentru o substanta interzisa. Anderson Silva a luptat ultima data la UFC Fight Night Londra, pe 27 februarie, cand a pierdut prin decizie unanima in fata actualului campion al diviziei semi-mijlocii, Michael Bisping.

Ultima victorie a lui Silva a fost la UFC 153 in octombrie 2012, cand l-a intrecut pe Stephan Bonnar.

Cormier a cucerit titlul lasat vacant de Jon Jones cu o victorie in fata lui Anthony Johnson la UFC 187. El si-a aparat cu succes centura in fata lui Alexander Gustafsson la UFC 192 in luna octombrie a anului trecut.

Inca o schimbare de ultim moment este mutarea luptei dintre Meisha Tate si Amanda Nunes, pentru titlul categoriei cocos feminine, ca nou Main Event al serii, dupa ce initial confruntarea dintre Brock Lesnar si Mark Hunt primise aceasta titulatura in urma retragerii lui Jon Jones.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA