Natiunea MMA

Daniel Cormier nu vrea sa lupte cu Alexander Gustafsson in Europa
24/10/2013O lupta imediata cu principalul pretendent la titlul de la semi-grea, Alexander Gustafsson ar avea sens pentru debutul lui Daniel Cormier la aceasta divizie de greutate.

Dar o lupta impotriva suedezului, undeva in Europa, e un lucrul pe care Cormier nu il ia in considerare.

In editia de ieri seara a UFC Tonight, neinvinsul olimpian a explicat de ce vrea sa lupte la semi-grea pentru prima data undeva in America.

"Nu am nici o problema sa lupt cu Alexander Gustafsson, chiar deloc" a explicat Cormier. "Singurul lucru care ma pune pe ganduri e ca - fiind prima mea confruntare la semigrea - stiu ca Gustafsson urmeaza sa lupe undeva in Europa. Chiar daca e in Suedia sau altundeva in Europa, nu vreau ca prima mea slabire la aceasta divizie sa fie undeva departe de casa. Stiu de ce am nevoie, vreau sa gasesc saunele si mancare cu care sunt obisnuit aici in Statele Unite, pentru a putea scadea in greutate."

Asa ca deoarece Gustafsson - unul dintre numele care ar umple cu siguranta o arena in Europa - iese din discutie, mai multe nume din aceasta categorie de greutate pot fi luate in considerare din punctul de vedere al lui Daniel.

"Those (Phil Davis, Antonio Rogerio Nogueira) sunt lupte foarte mari" a spus Cormier. "Acestea sunt luptele care conteaza, de care o sa am nevoie daca vreau sa ma pun in pozitia de a castiga centura. Vreau sa lupt pentru titlu. De aceea am decis sa merg acolo. Pentru mine, Little Nog, asta ar fi o lupta foarte buna. Oricare dintre acestia ar fi foarte buni."

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA