Natiunea MMA

Daniel Cormier lupta pentru ultima data in galele Strikeforce pe 29 septembrie
16/07/2012

In timpul galei de sambata seara, Strikeforce "Rockhold vs Kennedy", a fost anuntata oficial retragerea din galele organizate sub banerul promotiei americane a castigatorului Grand Prixului Categoriei Grele, Daniel Cormier. El va lupta pentru ultima data pe 29 septembrie la Power Balance Pavilion in Sacramento, California.

Lupta va fi ultima data la divizia grea in galele Strikeforce. Fratele mai mare, UFC, a luat deja marea majoritate a greilor de top sub aripa sa, si e tot mai clar ca zilele organizatiei Strikeforce sunt numarate.

Oficialii organizatiei americane nu a anuntat cine va fi oponentul lui Cormier pe 29 septembrie, dar se pare ca el va lupta in Main Eventul serii.

Aceasta poate fi o lupta foarte importanta pentru Daniel. Dana White a declarat public ca daca tanara speranta castiga din nou, are mari sanse sa primeasca dreptul de a lupta pentru titlu inca de la debutul sau sub bannerul UFC.

Cormier a dus la 10-0 palmaresul sau perfect atunci cand a primit decizia unanima in fata lui Josh Barnett in luna mai. Se pare ca si acesta din urma va lupta in gala din 29 septembrie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA