Natiunea MMA

Daniel Cormier lupta cu castigatorul dintre Alexander Gustafsson vs. campionul categoriei semi-grele
12/03/2014Chiar daca Jon Jones, campion la categoria semigrea, si-a oferit ajutorul, se pare ca Joe Silva inca are postul asigurat. Dupa ce presedintele UFC Dana White a confirmat ca Alexander Gustafsson il va infrunta pe invingatorul confruntarii Jones vs. Glover Teixeira, fanii se intreaba ce se intampla cu Daniel Cormier. Raspunsul l-am aflat prin intermediul Twitter, si anume ca “DC” se va lupta cu invingatorul confruntarii la care va participa Gustafsson, in cadrul UFC 172 din Aprilie.

Daca Jones il va infrange pe Teixeira in 26 Aprilie, Gustafsson va avea parte de revansa mult asteptata. In cadrul UFC 165, Jones a castigat la decizie confruntarea cu Gustafsson, iar de atunci fanii isi doresc o noua lupta intre cei doi. Cormier, care l-a infrant pe Patrick Cummins, inca isi creeaza notorietatea la categoria de 92 kg.

Cormier se asteapta ca Gustafsson sa fie urmatorul pentru o sansa la titlu. In plus acesta isi doreste sa fie activ, nu doar sa astepte o posibila lupta pentru titlu, care cel mai probabil va fi in abia 2015.  E de acord sa candideze pentru locul 1 in randul pretendetilor la titlu, infruntandu-l pe castigatorul dintre Phil Davis vs. Anthony Johnson.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA