Natiunea MMA

Daniel Cormier ii provoaca pe Jon Jones si Frank Mir
14/01/2013

Ultima lupta a lui Daniel Cormier in Strikeforce a fost o simpla formalitate. Campionul Categoriei Grele era favorit cu un covarsitor 20-1 in lupta contra lui Dion Staring.

"Acum, va spun eu, am semnat contractul cu UFC; Frank Mir, tu si cu mine, hai sa ne batem" a declarat Daniel in interviul de dupa lupta.

Cormier era programat sa lupte cu Mir in luna noiembrie, dar fostul detinator al centurii Categoriei Grele a UFC a fost nevoit sa se retraga din cauza unei accidentari. Deoarece el si-a facut deja temele in privinta lui Frank, luptatorul Strikeforce nu vrea sa iroseasca aceasta ocazie.

Cu toate astea, se pare ca dupa ce isi va face debutul in UFC la categoria grea, el intentioneaza sa coboare la divizia semi-grea, unde sa il provoace pe Jon Jones, actualul detinator al centurii. "Am sa il las pe Jones sa isi apere centura pe 27 aprilie, in fata lui Sonnen, dupa care am sa ii dau o bataie de pomina in toamna" spune el.

Cormier are acum un palmares perfect de 11-0, inainte de intrarea in UFC si de confruntarea cu cei mai buni grei din lume.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA