Natiunea MMA

Daniel Cormier ar accepta o lupta cu Alexander Gustafsson, dar numai pentru titlul interim
04/06/2014Daca Jon Jones va continua negocierile si nu va semna un nou contract cu UFC-ul, Daniel Cormier a facut primul pas pentru o confruntare cu Gustafsson pentru titlul interimar.

Gustafsson a semnat pentru o confruntare cu Jones pentru titlul categoriei grele, dar inca nu avem confirmarea. Oricum, Cormier a avut o victorie asupra lui Dan Henderson, plasandu-l intr-o pozitie avantajoasa, ca viitor pretendent la titlu.

“Stiu ca nu e ideal ce vreau sa fac, dar daca Jones nu va semna, voi lupta cu Alexander Gustafsson”, a declarat Cormier intr-un interviu acordat celor de la Sports World News. “Dar confruntarea va fi doar pentru titlul interim”.

Mult asteptate lupta dintre Jones si Gustafsson ar trebui sa aiba loc in August.

“Daca se pune la bataie o centura, nu conteaza data”, a spus Cormier. “Nu am nimic personal cu Jones, eu doar imi doresc titlul. In plus, ar fi mai bine pentru Jones deoarece nu ar fi nevoit sa lupte cu amandoi.”

Cormier (15-0) este un fost luptator olimpic, si fost campion al Strikeforce.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA