Natiunea MMA

Dana White vorbeste despre planurile Ultimate Fighting Championship pentru 2011
25/11/2010

Tom Ngo - www.5thround.com

Ce e mai bun decat sa ai produsul tau pe televizoarele dintr-un milion de case? Sa il vezi pe ecranele dintr-un MILIARD de case in jurul lumii. Daca a-ti crezut ca vestea fuziunii dintre UFC si WEC e mare, presedintele Dana White pretinde ca e doar varful icebergului, acum cand Octogonul intra intr-o noua decada.

"Lucram la doua intelegeri acum, in urmatoarele cateva luni, pe care sunt foarte sigur ca le vom duce la capat. Vom fi in peste un miliard de case din jurul lumii, la televizor" a declarat White la conferinta de presa de dupa gala UFC 123.

"Multa lume nu realizeaza ca am auns in jumatate de miliard de case. Suntem in 175 de tari. Suntem destul de mari acum. Visul meu este insa si mai mare. Cred ca vom ajunge mai mari decat orice si oricine."

Desigur, cel mai puternic om din MMA a tinut numele tarilor si companiilor implicate secret. Dar, intr-un interviu din luna octombrie, in revista Broadcasting&Cable, White a spus nu numai ca urmeaza o intelegere cu o mare televiziune, dar ca e posibil ca UFC sa lanseze propriul canal TV "in urmatorii doi ani".

Conform rapoartelor, contractul Zuffa LLC, compania mama a UFC, cu actualul partener de televiziune, Spike TV, ca expira in 2011. Si desi White a sugerat ca showurile din Octogon vor putea fi urmarite pe acest canal, relatia tot mai apropiata cu Versus ar putea juca un rol important in viitorul UFC la televiziune.

Oameni din acest domeniu cred ca acest parteneriat ar putea deschide usile pentru o intelegere cu NBC, avand in vedere ca cele doua sunt in proprietatea Comcast.

Multumita fuziunii cu WEC, White are acum acces la o mare de talente la categoria usoara, ca si doua noi clase de greutate. Desi multa lume ar crede ca acest aflux suplimentar de luptatori ar putea aduce mai multe gale anul viitor, White spune ca acest lucru nu e neaparat sigur, ei preferand sa ramana la aproximativ acelasi numar de showuri.

"Probabil ca vom face cam 30,31 de showuri anul viitor" a spus el.

UFC a organizat anul acesta 24 de gale, iar WEC a pus in scena 8.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA