Natiunea MMA

Dana White nu vrea sa discute despre titlurile interimare ale categoriei usoare si grele
18/12/2013Titlurile interimare sunt ceva obisnuit pentru cei din UFC. Presedintele companiei Dana White a acordat titluri interimare in trecut, in momentul in care luptatorii nu puteau participa la confruntari datorita accidentarilor, dar acum nu este dispus sa mai faca acelasi lucru.

White a declarat sambata ca nu vor fi ocupate titlurile categoriei usoare si categoriei grele. Anthony Pettis si Cain Velasquez trebuie  sa se recupereze dupa interventiile chirurgicale suferite. Motivul il reprezinta faptul ca se stie cu exactitate momentul in care cei doi se vor intoarce.

“Stim cand se va intoarce Cain. De asemenea stim si cand va reveni Pettis. Acceptam pozitii interimare in momentul in care nu cunoastem aceste informatii”, a declarat White cu privire la ocuparea acestor pozitii.

Velasquez s-a accidentat la umar in ultima confruntare avuta pentru apararea titlului UFC 166 in fata lui Junior dos Santos. Pentru o perioada nu era sigur ca va avea nevoie de interventie chirurgicala, dar dupa o analiza mai aprofundata , acesta a acceptat sfatul medicului, urmand sa revina in UFC la mijlocul anului 2014.

Pettis s-a accidentat la genunchi, si a fost nevoit sa se retraga dintr-o confruntare cu Josh Thomson, ce ar fi trebuit sa aiba loc in cadrul UFC on Fox 9. Si acesta va reveni la mijlocul anului 2014.

Ambii au trecut de aceste interventii chirurgicale cu succes saptamana aceasta.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA