Natiunea MMA

Dana White ii cere lui BJ Penn sa se retraga definitiv din luptele de MMA
10/12/2012

Rory MacDonald a avut nevoie de doar 15 minute pentru a il face pe fostul campion a doua categorii de greutate sa para total depasit de situatie. Iar dupa parerea lui Dana White, la 33 de ani BJ Penn ar trebui sa se retraga definitiv din MMA.

"BJ e un razboinic" a spus White. "E genul de om care nu renunta, nu se da batut, si continua sa vina peste tine. Am foarte mult respect pentru BJ. Am avut intotdeauna, si in vremurile bune si in cele rele, dar as vrea sa vad ca se retrage."

"Are destui bani, are o familie care il iubeste, are copii si o sotie frumoasa. Nu mai are nimic de demonstrat nimanui, si toata lumea il iubeste. Ati auzit parerea spectatorilor in seara asta. Cred ca e timpul ca el sa se retraga."

Penn s-a mai retras inca o data, dupa infrangerea la puncte in fata lui Nick Diaz la UFC 137. El are un palmares profesional de 16-9-2 si e singurul luptator din istorie care a detinut centura atat la categoria semi-mijlocie cat si la mijlocie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA