Natiunea MMA

Dana White ii acorda bonusul de victorie lui Nam Phan, desi acesta a pierdut lupta cu Leonard Garcia
07/12/2010

Tom Ngo - www.5thround.com

Dana White a fost numit multe lucruri in timpul controversatei - dar plinei de succes - perioade in postura de Tony Soprano al lumii MMA. Dar promoterul american nu poate fi numit zgarcit sau orb, cu ocazia acestui sezon al Sarbatorilor de iarna.

 

In urma infrangerii prin decizia ne-unanima in fata lui Leonard Garcia la "The Ultimate Fighter 12 Finale" de sambata seara din Las Veagas, White a incerca sa ii umple vietnamezo-americanului Nam Phan soseta de sarbatori cu bonusul pentru victorie, desi acesta a pierdut lupta propriuzisa.

FightHype a raportat pentru prima data acest lucru duminica seara, iar Phan a confirmat luni pentru MMA Hour.

S-a parut ca Phan a facut mai mult decat suficient pentru a castiga debutul sau in UFC in fata lui "Bad Boy" Garcia, dar doi dintre arbitrii judecatori au vazut poate o alta lupta decat restul lumii, inclusiv Dana White, si i-au acordat deciza acestuia din urma.

O decizie socanta de 29-28, 27-30, 29-28 a fost anuntata la final, si caravana controversei a intrat pe deplin in actiune.

Bonusurile pentru victorie nu au fost inca anuntate, dar Comisia Atletica a Statului Nevada umreaza sa dea publicitatii in curand aceste informatii.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA