Natiunea MMA

Dana White e dispus sa accepte o revansa imediata intre Robbie Lawler si Johny Hendricks
12/12/2014
In urma controversatei victorii a lui Robbie Lawler impotriva lui Johny Hendricks, din cadrul galei UFC 181 de sambata seara, unde MacDonald a fost in mijlocul actiunii (si probabil luand notite mentale), Dana White s-a declarat ca MacDonald are sanse reale pentru obtinerea urmatorului titlu.

CEO-ul UFC a spus celor de la Fox Sport ca este pregatit sa aranjeze imediat un meci revansa intre Lawler si Hendricks, avand in vedere cat de vehement au fost contestate cele doua rezultate anterioare.

“Da, cred ca este ceea ce am spus (MacDonald va primi urmatoarea sansa la titlu), asadar vom vedea ceea ce se va intampla”, a declarat White. “Nu stiu, trilogia nu ar fi o idee atat de rea.Nu am nici o idee (daca urmatorul meci va fi intre MacDonald si Lawler)”.

Hendricks a fost nevoit sa stea pe tusa cu bicepsul rupt dupa meciul castigat impotriva lui Lawler din martie, cand a incercat sa obtina titlul vacant la categoria semimijlocie. In tot acest timp Lawler a obtinut doua victorii impresionante in incercarea de a-si lua revansa.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA