Natiunea MMA

Dana White dezvaluie cea mai mare suma platita unui luptator UFC
13/09/2013Fara dubiu confruntarea dintre Floyd Mayweather Jr si Canelo Alvarez va fi cel mai important eveniment din lumea boxului in anul 2013, si va avea loc in acest weekend la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, Nevada.

In timpul unei discutii, White a fost intrebat daca un alt luptator din MMA  va putea primi aceeasi suma pe care a primit-o Mayweather (aproximativ 40 milioane de dolari).  Acesta nu s-a eschivat, spunand: “am mai platit 5 milioane de dolari pentru o lupta, dar nu am inceput sa facem bani decat abia din 2007. Asta a fost in urma cu 6 ani. E destul de impresionanta evolutia noastra pana acum, si nu cred ca multa lume se gandeste la acest lucru”.

Nu stim cu exactitate cine a fost beneficiarul acestei sume, deoarece White nu a dorit sa publice numele persoanei.  Totusi, ne putem gandi  la cateva persone, cum ar fi Brock Lesnar, fost campion de la categoria grea, Georges St. Pierre sau Chuck Liddell.

Oricum, White va participa in weekendul acesta la confruntarea dintre Mayweather vs. Canelo. Boxul este in ascensiune, avand numerosi luptatori extrem de talentati.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA