Natiunea MMA

Dana White confirma revansa dintre Carlos Condit si Nick Diaz
08/02/2012

Dana White a anuntat aseara tarziu pe contul sau de Twitter ca proaspat incoronatul campion interim al categoriei semi-mijlocii, Carlos Condit, a acceptat sa ii acorde lui Nick Diaz revansa pentru controversata infrangere de sambata seara.

"Zvonurile sunt adevarate. Carlos a acceptat lupta astazi, si vine vineri sa se intalneasca cu mine in Las Veagas."

Desi a primit victoria prin decizie unanima cu 48-47, 49-46 si 49-46, multa lume a considerat ca Diaz merita victoria, fiind luptatorul mai agresiv, care a detinut controlul Octogonului in cele 25 de minute de lupta.

Statisticile de dupa lupta au arata insa ca proaspatul campion, Carlos, a reusit 151 de lovituri semnificative fata de 105 ale lui Diaz, dintr-un total de 159 de lovituri care si-au atins tinta fata de 117 ale lui Nick.

Imediat dupa lupta, evident dezamagit de rezultat, Diaz a ameninta ca se retrage din MMA. White a declarat insa ca Nick a cerut chiar in aceeasi seara revansa cu Carlos. Nu sunt inca date despre momentul sau locul unde aceasta revansa va avea loc.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA