Natiunea MMA

Dana White ar dori reintoarcerea Ginei Carano in MMA
25/02/2013

In Anaheim, California Ronda Rousey a readus in discutie MMA-ul feminin sambata seara, facand astfel inevitabil subiectul luptatoarei care si-a schimbat cursul vietii.

Rousey si-a aparat cu succes titlul sau UFC de la categoria cocos in fata lui Liz Carmouche, in main event-ul serii din cadrul UFC 157 de sambata. In aceasta seara au fost 15.525 de spectatori, cel mai multi din ultimii 7 ani.

E posibil ca Rousey sa nu aiba posibilitatile pe care le-a avut Gina Carano. Aceasta din urma a for prima luptatoare de MMA feminin, castigandu-si fanii din toate partile lumii, prin intermediul Elite XC si Strikeforce.

Carano nu a mai luptat de cand si-a pierdut titlul de la categoria semimijlocie in fata lui Cristiane “Cyborg” Santos in San Jose din August 2009 (care a avut 13.976 de spectatori). Din acel moment a inceput o cariera de succes pe marele ecran.

Presedintele UFC Dana White nu va incerca sa o preseze pe Carano sa reintre in MMA, dar sambata seara, dupa UFC 157, a declarat ca daca Gina Carano ar dori sa se reintoarca, ar fi binevenita in UFC.

“Gina are farmecul ei”, a spus White. “Sunt fericit pentru ea. Bravo ei. Nu mi-a spus mie, dar am auzit ca ar fi interesata de o reintoarcere. Nu o voi presa. Cred ca e foarte cool daca ar vrea sa se intoarca”.

Desigur, in timp ce o confruntare intre Rousey si Carano e foarte dorita, Carano ar avea probleme in a ajunge la limita categoriei cocos. Elite XC a creat o categorie de 63.5 kg. special pentru Gina, dar se pare ca aceasta greutate i-a creat dificultati cu multiple ocazii.

Oricum, o discutie despre reintoarcerea lui Carano este doar o poveste la momentul actual.

“Gina e un star”, a spus White reporterilor. “Ea face filme. Chiar mi-au placut filmele ei. Imi place sa vad cum decurg lucrurile”.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA