Natiunea MMA

Dana White, presedintele UFC, spera ca Brock Lesnar sa poata reveni la lupta in 2012
27/05/2011

Fostul campion al categoriei grele din UFC, Brock Lesnar, trebuia sa fie pe drumul spre recucerirea titlului, dar o noua infectie cu diverticulita l-a pus din nou pe drumul...spre refacere. Dana White, a vorbit cu media despre acest subiect dupa conferinta de presa a UFC 130.

"Am vorbit cu el acum cateva zile, si are un moral foarte bun. Are o programare la o clinica medicala foarte buna in curand."

Lesnar urma sa lupte cu Shane Carwin in Main Eventul galei UFC 131, dupa ce amandoi au fost antrenorii echipelor din Sezonul 13 al The Ultimate Fighter. Cand a anuntat noile sale probleme de sanatate, Brock a spus raspicat ca nu are de gand sa isi incheie cariera aici.

"Acesta nu e sfarsitul carierei mele. Cred ca exista o solutie pentru orice problema" a spus Lesnar. "Trebuie doar sa gasesc o solutie la problema asta."

"Acesta nu e sfarsitul lui Brock Lesnar."

UFC a ales sa il selecteze pe Shane Carwin ca inlocuitor pentru lupta cu Junior dos Santos. White a mai spus ca spera in revenirea in 2012 a super-starului american.

"E intr-un loc bun acum. Cred ca se va face bine si sper sa il putem readuce in cusca la inceputul anului viitor."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA