Natiunea MMA

Dana White, foarte incantat de o posibila lupta intre Jose Aldo si Anthony Pettis
06/02/2013

Regele la categoria pana Jose Aldo probabil se intreaba de ce cei de la categorie usoara cred ca pot sa il infranga. Dupa ce si-a aparat coroana in fata campionului de la 70 kg Frankie Edgar, Anthony Pettis i-a scris presedintelui UFC Dana White spunandu-i ca e dispus sa renunte la locul din topul pretendentilor la  categoria usoara pentru o incercare la “Scarface”.

Pettis a avut in sfarsit o sansa la titlul de categorie usoara, cu doar o saptamana in urma, in locul lui Donald Cerrone, deci White nu l-a considerat niciodata ca fiind un potential oponent pentru Aldo. Acum ca “Showtime” i-a mentionat pe Pettis, nu doar ca White este intrigat de idee, dar e posibil ca Pettis sa sara peste linie, la fel cum a facut si Edgar.

“Nici nu mi-a trecut prin minte pana cand nu mi-a scris, dar da, imi trece prin minte acum”, a recunoscut foarte incantat White, dupa conferinta de presa de dupa lupta de sambata. “Imi place. Imi place de Pettis. Imi place de Anthony Pettis”.

La fel ca Edgar, White spune ca Pettis este un pic prea greu ca sa concureze la categoria usoara, si nu ar trebui sa fie greu pentru el sa mai slabeasca inca 4.5 kg. Daca asa se pune problema, e cu un obstacol mai putin de analizat.

„Am mai auzit si inainte ca el nu vrea sa slabeasca“, a spus White despre Pettis. “Ca si cum,  ar ajunge cu mare usurinta la 65 de kg – ceea ce e socant pentru mine tinand cont ca eu cand il vad in persoana il vad ca pe un copil mare”.

Daca lui Pettis i se va da unda verde pentru a cobora o grupa de greutate, unde va ramane “Zombie-ul Corean” Chan Sung Jung si Ricaro Lamas, luptatorii de la categoria pana care erau cei mai probabili pretendenti in a-i ataca tronul lui Aldo? Daca tot vorbim de a se lupta intre ei...

“Daca Pettis ar fi putut sa lupte cu Aldo, v-ati fi legat de Zombie si de Lamas. Dar Zombie e ranit, Zombie nu mai poate lupta (probabil pana in mai) ”, a spus White in incheiere.  
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA